Vremea pentru 13 aprilie

12 Aprilie 2019 17:48 126 0

Sfârșitul de săptămână aduce ploi și vreme rece, care se va menține și la începutul săptămânii viitoare. Sâmbătă şi duminică, valorile termice nu vor suferi mari schimbări, însă de luni mercurul din termometre ca coborî.

Mâine la Briceni, nu sunt prognozate ploi, dar vremea va fi posomorâtă. Cu trei grade mai mult și nori vor fi la Bălți, iar la Soroca vor fi 10 grade. De 12 grade și precipitații în prima parte a zilei vor avea parte locuitorii Orheiului.

Nori și averse vor fi în sudul țării. La Cahul, Comrat și Leova valorile termice vor varia între 10 și 11 grade. 13 grade și vreme ploioasă va fi la Tiraspol.

La Chișinău va ploua întreaga zi. Maximele nu vor depăși 11 grade. Noaptea termometrele vor indica 8 grade Celsius.

La București soarele se ascunde printre nori. La amiază termometrele vor indica 10 grade Celsius. Și la Iași va ploua, iar maxima termică va indica 11 grade.

Și la Kiev va fi înnorat și sunt posibile precipitații, iar la prânz se vor înregistra doar 7 grade. Ploi cu descărcări electrice vor cădea și în capitala Italiei, iar mercurul din termometre nu va urca mai sus de 14 grade Celsius. La Atena apare soarele, dar vor cădea și ploi însoțite de descărcări electrice. Temperatura aerului va ajunge la 16 grade.

La Bruxelles soarele va fi străluci din plin în prima parte a zilei, însă la prânz cerul va fi noros, iar mercurul din termometre nu va depăși 8 grade Celsius. Tot 8 grade vor fi și la Paris, însă cerul va fi senin. Și la Madrid va fi soare din plin, iar temperatura aerului va atinge 18 grade.

Locuitorii Berlinului nu se vor bucura de soare și nici de temperaturi prea mari, vor fi doar 6 grade în termometre. La Londra va fi posomorât, iar maxima termică nu va depăși 7 grade Celsius.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte