Vremea pentru 12 aprilie

11 Aprilie 2019 18:16 117 0

În următoarele zile revin ploile, iar temperaturile scad ușor. Maximele termice nu vor depăși 14 grade.

 

Mâine la Briceni, va ploua cu găleata și se vor înregistra 7 grade. Cu trei grade mai mult și ploi puternice vor fi la Bălți(10), iar la Soroca vor fi 12. De 14 grade și precipitații însoțite de descărcări electrice vor avea parte locuitorii Orheiului(14). 

 

Nori și averse vor fi și în sudul țării. La Cahul, Comrat și Leova valorile termice vor varia între 11 și 13 grade. 15 grade și vreme frumoasă va fi la Tiraspol.

 

La Chișinău va ploua întreaga zi. Maximele nu vor depăși 13 grade. Noaptea termometrele vor indica 8 grade Celsius. 

 

La București soarele se ascunde printre nori. La amiază termometrele vor indica 14 grade Celsius. La Iași va ploua, iar maxima termică va indica 9 grade.

 

Și la Kiev va fi înnorat și sunt posibile precipitații, iar la prânz se vor înregistra doar 8 grade. Ploi cu descărcări electrice vor cădea și în capitala Italiei, iar mercurul din termometre nu va urca mai sus de 15 grade Celsius. La Atena apare soarele, iar temperatura aerului va ajunge la 16 grade.

 

La Bruxelles soarele va fi străluci din plin în prima parte a zilei, însă la prânz cerul va fi noros, iar mercurul din termometre nu va depăși 8 grade Celsius. La Paris va fi  soare și cu două grade mai cald. La Madrid revine soarele, iar temperatura aerului va atinge 15 grade.

 

Locuitorii Berlinului nu se vor bucura de soare și nici de temperaturi prea mari, vor fi doar 5 grade în termometre. La Londra va fi posomorât, iar maxima termică nu va depăși 8 grade Celsius. 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte