Vremea pentru 16 martie

16 Martie 2019 07:53 266 0

În următoarele zile vremea nu se va schimba esențial. Cerul va fi senin, în mare parte. Totuși, în unele regiuni sunt prognozate ploi slabe.

 

La Briceni și Bălți vor cădea ploi, iar temperatura aerului va varia între 8 și 9 grade. De 8 grade și cer noros vor avea parte și locuitorii Sorocii(8) dar și cei de la Orhei(8). La prânz sunt posibile precipitații.

 

Soare și nori vor fi și în sudul țării. La Cahul și Comrat și Leova cerul va fi înnorat, iar termometrele vor indica 10 grade Celsius. SOarele se ascunde după nori și la Tiraspol, unde maxima va fi de 10 grade.

 

De cer noros și averse vor avea parte și locuitorii capitalei. Valorile termice se vor încadra între 10 grade Celsius ziua și 2 grade noaptea.

 

La București cerul va fi parțial acoperit de nori, iar la amiază termometrele vor indica 16 grade Celsius. Ploi și 11 grade vor fi la Iași.

 

La Kiev vremea va fi posomorâtă iar la prânz se vor înregistra 4 grade. În capitala Italiei va ploua, dar va fi cald. Mercurul din termometre va urca până la 16 grade Celsius. Soare din plin va fi la Atena, unde sunt prognozate 17 grade.

 

La Bruxelles revin ploile, iar mercurul din termometre nu va depăși 13 grade Celsius. Averse sunt prognozate și la Paris, iar la amiază mercurul din termometre va urca până la 13 grade. Soare din plin și 22 de grade vor fi în capitala Spaniei.

 

La Berlin sunt așteptate 9 grade, nori și ploi. De 13 grade, nori și ploi puternice vor avea parte și londonezii.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte