Vremea pentru 15 martie

14 Martie 2019 18:15 404 0

În următoarele zile vremea se încălzește ușor. Cerul va fi senin, în mare parte. Totuși, în unele regiuni sunt prognozate ploi slabe.

La Briceni și Bălți va fi soare din plin, iar temperatura aerului va varia între 10 și 11 grade. De 11 grade și cer noros vor avea parte și locuitorii Sorocii dar și cei de la Orhei. Totuși, la prânz, aici soarele va fi acoperit de nori.

Soare și nori vor fi și în sudul țării. La Cahul și Comrat cerut va fi înorat, iar termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Leova va fi senin însă valorile termice vor indica, la fel, 11 grade. Razele soarelui vor străluci și la Tiraspol, iar termometrele vor indica(9) grade.

Și Locuitorii capitalei se vor bucura de soare. Cerul va fi parțial acoperit de nori iar valorile termice vor fi de 11 grade Celsius ziua și doar 1 grad noaptea.

La București cerul va fi senin, iar la amiază termometrele vor indica 11 grade Celsius. Aceași maximă se va înregistra la Iași.

La Kiev vremea va fi posomorâtă iar la prânz se vor înregistra 8 grade. În capitala Italiei va fi cald, iar mercurul din termometre va urca până la 17 grade Celsius. Averse vor fi la Atena, unde sunt prognozate 13 grade.

La Bruxelles revin ploile, iar mercurul din termometre nu va depăși 12 grade Celsius. Ploi puternice se așteaptă și la Paris, iar la amiază vor fi 13 grade. Soare din plin și 18 grade vor fi în capitala Spaniei.

La Berlin sunt așteptate 9 grade, nori și ploi. De 15 grade, nori și ploi puternice vor avea parte londonezii.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte