Vremea pentru 12 februarie

11 Februarie 2019 17:44 177 0

În următoarele zile vom avea parte de vreme instabilă, cu precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

 

La Briceni maxima termică nu va depăși două grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Soroca se vor înregistra 4 grade Celsius, iar la Orhei 5 grade și ploi de scurtă durată.

 

În sudul țării cerul va fi noros și ar putea cădea precipitații. 3 grade Celsius vor fi la Cahul și Leova, 4 grade - la Comrat. O maximă de 6 grade este prognozată la Tiraspol. 

 

Locuitorii Chișinăului vor avea nevoie de umbrele. Cerul va fi acoperit de nori și ar putea cădea ploi. Noaptea, temperatura aerului va indica 0 grade, iar la amiază se vor înregistra 4 grade cu plus.

 

Și în țările vecine vremea va fi instabilă. Bucureștenii vor avea parte de ploi și 6 grade în termometre. Trei grade cu plus și lapoviță se așteaptă la Iași.

 

Vreme posomorâtă va fi și la Kiev, iar termometrele vor indica 2 grade. În capitala Italiei soarele va străluci din plin, iar temperatura aerului va urca până la 12 grade Celsius. La Atena va ploua iar mercurul din termometre va indica 14 grade.

 

La Bruxelles cerul va fi acoperit de nori iar mercurul din termometre nu va depăși 7 grade Celsius. Mult soare și 13 grade Celsius vor fi în capitala Spaniei. La Paris maxima va ajunge la 8 grade.

 

Ploi slabe sunt prognozate la  Berlin, unde termometrele vor indica 5 grade. La Londra va fi cer senin, iar maxima termică va fi de 11 grade Celsius.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte