VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Snejana Frija: Sunt pretenţioasă privind repertoriul meu, minuţios îmi aleg cântecele / AUDIO

Interpreta de muzică populară, Snejana Frija, în cadrul emisiunii Iarba verde de acasă, difuzată duminică, 4 septembrie, a spus că este o pretenţioasă atunci când este vorba de repertoriul său, că minuţios îşi alege cântecele şi că de obicei alege mai întâi melodia, apoi caută versurile. ”Linia melodică trebuie neapărat să mă atingă la suflet. Colaborez cu autori de melodii şi de texte care sunt profesionişti în această privinţă. De multe ori chiar melodia îţi sugerează despre ce urmează să fie cântecul”, a spus Snejana Frija.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.