VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Săptămâna trecută au fost confirmate peste 9 mii de cazuri de COVID-19 în R. Moldova

În perioada 8 -14 august au fost confirmate 9.334 de cazuri noi de infecție cu COVID-19, fiind efectuate 36.652 de teste de laborator pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, anunță marți, 16 august, Ministerul Sănătății.

Potrivit autorităților din domeniul sănătății, tot în aceeași perioadă, au fost înregistrate 31 de decese provocate de COVID-19.

Totodată, în perioada 8 – 14 august, potrivit Ministerului Sănătății, în Republica Moldova au fost administrate 5 259 de doze de vaccin împotriva COVID-19, dintre care 669 de persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin, 544 – cu a doua doză de vaccin, iar cu doza booster au fost vaccinate 4 046 de persoane. Autoritățile din sănătate anunță că până în prezent au fost imunizați 1.068.812 de cetățeni.

Amintim că, potrivit deciziei Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău, din 13 iulie 2022, masca de protecție a devenit obligatorie în instituțiile medico-sanitare din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.