VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Robert Calancea: „Poporul nostru duce o luptă pentru sufletele și mințile proprii.” /AUDIO/

La Vocea Diasporei vom avea plăcere să discutăm cu Robert Calancea, asistent informațional la OSCE Moldova, recent revenit acasă din Belgia. Robert ne povestește despre experiența sa de a fi student în Franța și Marea Britanie, dar și despre cum a ajuns să lucreze la Agenția Inovații Digitale din cadrul Comisiei Uniunii Europene din Brussel.

Robert abordează nu doar realitățile din Belgia, dar și cele legate de ocupația actuală în cadrul OSCE Moldova. Este punctată temă cu referire la războiul din Ucraina, dar și una mai veche – conflictul Transnistrean, monitorizat continuu de instituțiile internaționale.

Mai multe detalii, împărtășite de către Robert Calancea le puteți afla ascultând interviu în format audio pe voceabasarabiei.md

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.