VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Restricțiile de călătorie, provocate de pandemia de Covid-19, au fost ridicate în mai multe țări

Cetățenii, care planifică călătorii în această perioadă, nu sunt obligați să prezinte un test anti-Covid sau vaccina anti-Covid. Astfel, România nu solicită certificatul electronic Covid-19 și, de asemenea, nu se mai aplică măsura carantinei.

Totodată, a fost eliminată obligativitatea completării formularului de localizare a pasagerilor (PLF). Datele se conțin în noua alertele de călătorie, actualizate la data de 2 septembrie.

Restricțiile de călătorie provocate de pandemia de Covid-19 au fost ridicate în Austria. Călătorii nu sunt obligați să furnizeze dovezi ale vaccinării, ale recuperării în urma Covid-19 sau ale unui rezultat negativ al testelor, cu excepția cazului în care intră în țară sau în zone cu risc epidemiologic ridicat (în prezent nu sunt enumerate astfel de țări sau zone).

Belgia a anulat restricțiile de călătorie introduse anterior în contextul situației epidemiologice generate de pandemia Covid-19. La intrarea în țară nu mai este solicitat certificatul electronic Covid-19 și, de asemenea, nu se mai aplică măsura carantinei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.