VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președintele SUA, Joe Biden, al doilea test negativ pentru coronavirus

Preşedintele SUA, Joe Biden, pe 7 august a fost testat negativ pentru COVID-19, pentru a doua zi consecutiv, şi îşi va putea relua angajamentele şi deplasările, a anunţat medicul Casei Albe, citat de Reuters.

Testat prima dată pozitiv pe 21 iulie, Biden, în vârstă de 79 de ani, părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului.A avut chiar mai multe teste negative, astfel că pe 27 iulie a ieşit din izolare.

Trei zile mai târziu însă, Joe Biden a fost testat din nou pozitiv, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o ''recădere'', caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.