OPINIE // Trebuie să fii complet dezaxat să zici că vei "rupe capul" oricui nu susține blocul ACUM

10 Ianuarie 2019 13:29 540 0 Ultima modificare 10 Ianuarie 2019 13:31

Reacțiile dure la așa-zisul îndrumar al lui Octavian Țîcu curg gârlă. De această dată candidatul binomului PAS – PPDA a fost criticat dur de către jurnalistul unionist Ion Mischevca. Acesta scrie că Țîcu are nevoie de consultații psihologice și este un pericol public.

“Am citit "Îndrumarul" istoricului "cu renume mondial". Am avut senzația că s-a inspirat din Lenin”, scrie Ion Mischevca pe pagina sa de facebook. Jurnalistul îl compară pe candidatul ACUM cu fruntașii bolșevici și spune că “Stalin se poate mândri cu un asemenea discipol, pentru că de la "îndrumare" și până la deportare nu este decât un PAS...”.

Autorul postării consideră că Țîcu are dereglări psihice, deoarece s-a inclus în lista oamenilor onești și vorbește despre sine la persoana a treia. “Trebuie să fii complet dezaxat să zici că vei "rupe capul" oricui nu susține blocul ACUM. Se pare că pumnii pe care i-a primit în ring au lăsat urme adânci”, scrie Mischevca.

După ce candidatul ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie, Octavian Țîcu, a publicat așa-zisul îndrumar pentru alegători, profesorii din Grimăncăuți, Briceni, care l-au învățat pe Țîcu să boxeze, au declarat că sunt dezamăgiți și i-au recomandat să dea dovadă de bun-simț. Iar liberalul Mihai Ghimpu, care l-a promovat pe Țîcu în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, l-a avertizat să nu-și încordeze pumnii de boxer pentru că nu are nicio șansă să ajungă din nou în Guvern.

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte