Peste 100 de concurenți electorali, înregistrați în circumscripțiile uninominale

10 Ianuarie 2019 11:06 538 0 Ultima modificare 10 Ianuarie 2019 11:17

În circumscripțiile uninominale, până pe 9 ianuarie, au fost înregistrați 102 concurenți electorali. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, până la finele perioadei de depunere a actelor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în Parlament în cele 51 de circumscripții uninominale, au fost înregistrate 401 grupuri, transmite IPN.

Dintre acestea, 141 de grupuri de inițiativă au depus, la consiliile electorale de circumscripție electorală uninominale, listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaților. Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie la 24 ianuarie 2019.

În circumscripția națională, deocamdată au fost înregistrate cinci formațiuni politice. Este vorba despre Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor și Partidul Șor.

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte