Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Vicepremierul Cristina Lesnic participă la reuniunea Consiliului Miniștrilor Afacerilor Externe ai Statelor OSCE de la Milano

05 Decembrie 2018 09:43 452 0

Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, participă, în perioada 4-7 decembrie, la cea de-a 25-a reuniunea a Consiliului Miniștrilor Afacerilor Externe ai Statelor OSCE, care are loc la Milano, Italia.

În cadrul acestei reuniuni, vor avea loc consultări pe marginea proiectului de Declarație cu privire la negocierile în procesul de reglementare transnistreană. 

De asemenea, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a avut ieri o întrevedere consultativă cu delegația Italiei care deține Președinția în exercițiu la OSCE, în cadrul căreia au fost discutate procedurile și consultările propriu-zise pentru definitivarea proiectului Declarației. Documentul menționat va fi obiectul discuțiilor cu reprezentanții OSCE, Federația Rusă, Ucraina, SUA și UE. 

De menționat că la eveniment participă doar statele membre ale OSCE și se acordă o atenție aparte temei conflictelor, printre care și diferendului transnistrean.

img18010877

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte