Hohote de râs în Parlament // VIDEO

13 Iulie 2018 03:00 3105 0

Zâmbete, dar și replici acide în Parlament. După ce la ședința de joi a Legislativului, liderul PL Mihai Ghimpu a provocat râsete printre deputați, folosind expresia „brigadă" vorbind despre guvernare, deputatul a decis vineri să explice definiția cuvântului.

„Ce înseamnă brigadă? Formație stabilă de lucru, compusă din muncitori. Unitate militară mare formată dintr-un număr variabil de regimente. Mă scuzați, vă rog, totuși ieri nu ați avut dreptate", a spus Mihai Ghimpu.

„Nu, am avut dreptate, pentru că nu am înțeles la ce brigadă vă referiți – unitate militară sau meseriaș. Dvs la care v-ați referit?", a răspuns Andrain Candu.

„Sigur că tot gândul la brigada democraților mă gândesc și la ei m-am referit ieri", a răspuns Mihai Ghimpu.

Nu s-a abținut de la replică nici președintele comuniștilor, Vladimir Voronin: „De fiecare dată când dvs aveți de gând să introduceți microfonul lui Ghimpu, verificați dacă el este conectat... la computator. Este conectat „computatorul" la cap la dânsul".

„Vladimir Nicolaevici, știți cum se spune, acel care vorbește întotdeauna despre un lucru, da în cazul dat despre faptul că spuneți că sunt bolnav, înseamnă că dumneavoastră sunteți bolnav. Sunteți fixat pe această idee", i-a răspuns Ghimpu.

Ulterior, Vladimir Voronin a primit o avertizare din partea lui Andrian Candu. Acesta a fost rugat să se abțină de la ofense.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte