Ping-pong între Dorin Chirtoacă și Maia Sandu

10 Iulie 2018 03:00 4369 0

Continuă ping-pongul declarațiilor tăioase dintre Dorin Chirtoacă și Maia Sandu. După ce Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că protestele organizate de PAS, PPDA și PLDM nu sunt potrivite pentru aparițiile lui Chirtoacă, fostul edil spune că la protestele din 2015, Andrei Năstase, Renato Usatîi și Igor Dodon vorbeau oamenilor de pe aceeași scenă.

„Recent ați mai spus despre Unire că este aiureală. Acum ați trecut la măsuratul iubirii. Un fel de „evoluție”, de la țambal ...la romanițe. De ce? Există totuși acest risc de care se vorbește, al înlocuirii unui clan, cu alte clanuri? Pe mine mă întrebau oamenii din mulțime de ce nu iau cuvântul. Le-am spus că vă opuneți. Nu m-au crezut. Le-ați demonstrat-o”, a spus Dorin Chirtoacă.

„Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că nu este locul pentru a verifica cât de mult oamenii îl iubesc sau nu îl iubesc. Noi acum luptăm cu dictatura și dacă el vrea să lupte cu dictatura și dacă dorește ca în țara noastră să fie democrație, atunci să își ia susținătorii și să vină la proteste”, a menționat Maia Sandu.

Anterior, Maia Sandu și Andrei Năstase nu i-au permis lui Dorin Chirtoacă să susțină discursuri în timpul protestelor organizate în ultima perioadă în capitală, pentru că, potrivit acestora, fostul edil a fost parte a acestei guvernări.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte