Primele decizii ale procurorului general interimar. Șeful interimar al PA și un adjunct de la PCCOCS pleacă din funcții

08 Octombrie 2021 10:51 5478 0

Șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Andrian Bordian, adjuncții săi, dar și adjunctul PCCOCS, Aurel Ciocan pleacă din funcții. Informația a fost publicată de portalul Deschide.md și safenews.md și preluată și preluată de către replica.md. Potrivit informațiilor prezentate, Dumitru Robu „a semnat astăzi un ordin prin care a fost sistată delegarea și încetarea interimatului funcției pentru patru procurori anticorupție, dar și doi procurori de la PCCOCS”.

Astfel, este vorba despre șeful PA, Adrian Bordian, dar și șefii adjuncți ai PA, procurorii anticorupție Lilia Pacișina,Vasile Levițchi, Vitalie Rusu. Totodată a fost sistată delegare și a fost încetat interimatul șefilor adjuncți ai PCCOCS, Aurel Ciocan și Roman Dorogan.

 

Portalul safenews.ro postează și o copie a ordinului emis în privința lui Andrian Bordian. Fostul șef interimar al Procuraturii Anticorupție va reveni la locul său permanent de muncă în secția tehnologii informaționale și combaterea crimelor cibernetice din cadrul Direcției Urmărire Penală și Criminalistică a Procuraturii Generale. Ordinul intră în vigoare începând cu ziua de mâine, 8 octombrie 2021.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte