Andrian Candu: Această situație este rezultatul iresponsabilității și incompetenței guvernărilor din ultimii doi ani

29 Aprilie 2021 06:38 359 0

„Am luat act de decizia președintei Maia Sandu despre dizolvarea Parlamentului și fixarea datei alegerilor anticipate la 11 iulie curent”, a scris liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, pe Facebook.

În opinia sa, „această situație este rezultatul iresponsabilității și incompetenței guvernărilor din ultimii doi ani care au adus Republica Moldova în pragul falimentului”.

„Aș vrea să cred că haosul în care am fost aruncați din 2019 încoace de cei care pretind că pot să guverneze va dispare împreună cu cei care l-au alimentat, după anticipate. Totodată, sper că la fixarea datei alegerilor au fost luate în calcul toate aspectele legate de buna desfășurare a alegerilor și contăm că de această dată scrutinul va fi organizat corect, fără păcăleli și fentare a legilor, cu respectarea normelor naționale și internaționale în materie electorală”, a scris Andrian Candu.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a emis decretul privind dizolvarea Parlamentului și a anunțat organizarea alegerilor parlamentare anticipate pe 11 iulie 2021. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte