Organizația Teritorială Briceni a PD a părăsit formațiunea

24 August 2020 17:35 480 0

După ce dimineață Organizația teritorială Orhei a Partidului Democrat a decis să se retragă din PDM, spunând că sunt nemulțumiți de activitatea președintelui de formațiune, Pavel Filip, în această după amiază a devenit cunoscut faptul că și membrii Organizației teritoriale Briceni a PDM se retrag din formațiune. Declarațiile ambelor organizații teritoriale sunt asemănătoare, transmite TV8.md

În urma ședinței care a avut loc astăzi, membrii OT Briceni s-au declarat neafiliați.

Această decizie are la bază în primul rând dezacordul Organizației Teritoriale Briceni cu politica promovată de actuala conducere a Partidului Democrat, în persoana domnului Pavel Filip și a grupului lui de apropiați din conducerea partidului. Actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului și, mai nou, încalcă statutul PDM”, se spune în documentul semnat de membrii OT Briceni. 

 

Amintim că astăzi și membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM a anunțat că părăsește formațiunea. Aceștia și-au rezervat dreptul să revină, dacă conducerea partidului se va schimba.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte