PAS și Platforma „DA”, la aceeași masă cu PSRM și PD

10 August 2020 17:50 648 0 Ultima modificare 10 August 2020 17:52

Fracțiunile parlamentare ale Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platformei „DA” au acceptat invitația la dialog lansată astăzi de Partidul Democrat (PD). La discuțiile care vor avea loc mâine, începând cu ora 10.00, vor participa și reprezentanții fracțiunii PSRM, transmite ziarulnational.md

„Cele patru partide care au acces în Parlament în baza voturilor cetățenilor – PD – PAS – PSRM – PPPDA – se vor întâlni marți, 11 august. PAS și Platforma „DA” au acceptat propunerea PD de a organiza o întâlnire pe platformă parlamentară între cele patru formațiuni. PD a contactat reprezentanții celor trei partide, astfel s-a convenit pentru o întrevedere în ziua de mâine”, se arată într-un comunicat al democraților.

La discuții ar urma să participe câte trei reprezentanți din fiecare fracțiune parlamentară.

Subiectele propuse spre discuție se referă la situația gravă din agricultură provocată de secetă, pandemia COVID-19 și asigurarea desfășurării alegerilor libere și corecte.

„PD salută inițierea acestui dialog pe platformă parlamentară, în format PDM-PAS-PSRM-PPPDA, și consideră că discuțiile vor da cetățenilor un semnal că Parlamentul este preocupat de problemele lor și speră că vor fi identificate soluții concrete pentru fiecare subiect”, se mai arată în comunicat.

De la discuții vor lipsi deputații „Pro Moldova” și cei din fracțiunea Partidului „ȘOR”.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte