Alaiba despre Dodon: ”Acest oleacă de toate, este o năpastă de care trebuie să scăpăm urgent”

06 August 2020 15:47 651 0 Ultima modificare 06 August 2020 15:49

După ce astăzi, Partidul Acțiune și Solidaritate a organizat o manifestație în susținerea agricultorilor, deputatul Dumitru Alaiba se arată sigur că autoritățile nu vor veni cu nici o soluție pentru a sprijini agricultorii, scrie Paranteze.md

„Dacă Guvernul Dodon nu au făcut nimic ca să protejeze medicii, nu au oferit nici o soluție antreprenorilor, celor din Horeca sau din alte domenii care au suferit, dacă nu s-au gândit să salveze locurile de muncă, dacă nu au mișcat un deget pentru transportatori sau pentru alți mici antreprenori, ce vă face să credeți că au soluții viabile pentru agricultori? Doar faptul că a zis-o Dodon? Păi el e un mincinos, nu știați?”, a scris Alaiba pe Facebook.

Alaiba a mai adăugat că Igor Dodon nu mai este capabil să administreze responsabil, deoarece în ultimii 20 de ani doar a furat.

„Acest oleacă de toate, este o năpastă de care trebuie să scăpăm urgent. Pur și simplu nu-i duce capul. Când furi 20 de ani la rând, capul nu-ți mai funcționează așa cum trebuie. Nu mai ești capabil să administrezi responsabil.”

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte