Cererea de demisie a deputatului Ștefan Gațcan a dispărut de pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului

08 Iulie 2020 17:08 426 0

Cererea de demisie a deputatului Ștefan Gațcan nu se mai regăsește pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului, după ce aceasta a fost introdusă în grabă de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. 

Fiind solicitat de Paranteze.md, deputatul Platformei DA, Igor Munteanu ne-a comunicat că „discuțiile profilactice” cu Ștefan Gațcan au dat rezultat. Totodată, Igor Munteanu se întreabă dacă urmărirea penală  va fi continuată pe faptul sechestrării și șantajului, dar și de implicarea SPPS-ului în cazul Gațcan.

„Probabil că PSRM consideră că discuțiile profilactice cu acest deputat au dat rezultatul necesar, izolarea de lume și ținerea lui sub pază a corectat comportamentul liber-schimbător al deputatului ales pe circumscripția de Hâncești. Întrebarea este dacă urmărirea penală va fi continuată pe fatpul sechestrării și șantajului, confirmat de persoana păgubită și dacă implicarea SPPS-ului în cazul lui Gațcan ca un grup militar pus în serviciul PSRM are vre-o acoperire juridică. Fără asemenea clarificări, dlui Gațcan îi va fi greu să privească în ochii colegilor săi în Parlament. ” a declarat deputatul.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte