Buliga este din nou în funcție înaltă

20 Mai 2020 18:47 521 0

Fosta deputată a Partidului Democrat, Valentina Buliga, a fost numită în funcția de director general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină. O hotărâre în acest a fost aprobată la ședința Guvernului, după eliberea din funcție a actualului director, Angela Belobrov, transmite IPN.

Despre Valentina Buliga premierul Ion Chicu a menționat că este un specialist bun. Valentina Buliga a de ținut anterior funcția de director general al Casei Naționale de Asigurări Sociale, însă a fost demisă în iunie 2019. În 2009-2015 Valentina Buliga a fost ministru al muncii, protecției sociale și familiei.

Premierul a precizat că Angela Belobrov va continua să activeze în cadrul autorităților publice centrale.

În aceeași ședință, cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Corneliu Soltan în funcția de director general al adjunct al Agenției Proprietății Publice.

De asemenea, din funcția de șef al Oficiului teritorial Soroca al Canecelariei de Stat a fost eliberată Larisa Celac. Ea a fost numită director adjunct în cadrul aceleeași instituții, fiind responsabilă de raionul Drochia. În funcția de șef al Oficiului a fost numit Vladimir Ceban.

Și șefa Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, Ana Pușneac, a fost eliberată din funcție. În locul acesteia a fost numit un nou șef – Ion Chicu.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte