Oamenii lui Dodon încearcă să influențeze justiția: Un membru al CSM sesizează inspecția judiciară. Vezi care e motivul

30 Aprilie 2020 12:48 635 0 Ultima modificare 30 Aprilie 2020 12:59

Dorel Musteață, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a declarat azi, în cadrul ședinței CSM (care nu a avut loc de facto din lipsă de cvorum), că sesizează inspecția judecătorească în privința imaginilor apărute în public, de la o întrevedere „secretă” dintre secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Maxim Lebedinschi, fost consilier al președintelui Igor Dodon, și președintele Curții de Apel Cahul, Ruslan Petrov, instanță unde „se murează” dosarul lui Ilan Șor legat de frauda bancară.

Din imaginile pe care le-a publicat chiar Ilan Șor pe internet la începutul lunii aprilie, ar rezulta că cei doi s-au întâlnit „pe ascuns” la Cahul. Șor spune că întrevederea dintre cei doi ar fi avut loc pe 1 aprilie, scrie tv8.md.

„Sesizez inspecția judecătorească vizavi de incidentul care a avut loc pe 1 aprilie la Curtea de Apel Cahul – filmările din spațiul publica care au ridicat mai multe semne de întrebare, și anume prezența domnului Lebedinschi Maxim și întrevederea cu președintele Curții de Apel Cahul, Ruslan Petrov. Ca să nu rămână semne de întrebare, solicit inspecția să verifice cazul dat”, a spus Dorel Musteață.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte