Anatol Șalaru: „Igor Dodon, primul tanchist al țării!”

29 Aprilie 2020 14:57 806 0

Noua ispravă a președintelui Igor Dodon, care s-a fotografiat cu încă doi indivizi lângă un tanc sovietic, erminiscență a trecutului, nu a rămas netaxată în spațiul public.

Anatol Șalarul, secretar general al PUN, scrie, pe contul său de facebook, că Igor Dodon a făcut o adevărată pasiune pentru moaștele sovietice din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial și nu renunță nici pe timp de pandemie la slăvirea lor.

„Din nefericire, mătăniile lui Dodon la tancurile sovietice nu ajută nici luptei cu virusul și, cu atât mai mult, economiei puse pe butuci nu doar de pandemie, dar și de proasta administrare a economiei Republicii Moldova.

În agricultură se anunță un dezastru, corupția a înflorit mai ceva ca pe vremea lui Plahotniuc, așa numitul „credit rusesc” este o adevărată vânzare a țării pe bani mărunți, economia este paralizată, iar Dodon își valorizează aptiudinile de muzeograf sătesc”, îl ironizează politicianul pe cel care se vrea „prezidentul tuturor moldovenilor”.

„Nu același zel îl manifestă Igor Dodon, de exemplu, față de gazoductul Iași-Chișinău. Oare știe pe unde trece acest gazoduct? Mai mult, după anunțul președintelui României, Klaus Iohannis, conform căruia România va trimite în Republica Moldova medici, asistenți medicali, medicamente și echipament medical pentru a ajuta la combaterea COVID-19, nu a existat nici măcar un gest de mulțumire .

Că Igor Dodon nu iubește România nu este un secret de mult timp, dar măcar cei șapte ani de acasă îl obligau la un simplu: Mulțumesc, România!

Norocul nostru este că nu mai este așa mult până la alegerile prezidențiale”, conchide Anatol Șalaru.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte