Soţia preşedintelui Dodon, implicată direct în spălare de bani

28 Aprilie 2020 20:47 20441 0 Ultima modificare 28 Aprilie 2020 22:57

Dezvăluiri şocante în mult tergiversatul dosar Bahamas, care demonstrează cu certitudine că Partidul Socialiştilor a fost finanţat ilegal în campania electorală din 2016. De această dată, deputatul Iurie Reniţă, în cadrul emisiunii Forum de la Vocea Basarabiei, aduce noi dovezi şi argumente care demonstrează acest fapt. Este vorba de implicarea în această schemă frauduloasă a „primei doamne”, adică a soției șefului statului, cu dreptul de primă semnătură, Galina Dodon.

Deputatul Iurie Reniţă a explicat că dreptul la prima semnătură demonstrează că este vorba de o afacere de familie.

"Am prezentat documente identificate de CNA. În 2016, PSRM, prin SRL-ului condus de cănsăteanul lui Igor Dodon, actualul deputat în parlament Corneliu Furculiţă, prin firma "Exclusiv-media", a fost finanţată campania electorală", a menţionat Iurie Reniţă.

Deputatul este decepţionat de activitatea procuraturii şi a procurorului general, care speră să vină în parlament cu explicaţiile de rigoare şi să solicite ridicarea imunităţii a patru deputaţi socialişti implicaţi în afaceri de spălare de bani. "Chiar zilele trecute am prezentat noi probe. Dodon a depăşit orice limite şi bun simţ, implicându-şi soţia în această afacere murdară", a conchis deputatul, invitat la emisiunea Forum, moderată şi pregătită de jurnaliştii Leonid Smolniţchi şi Natalia Hadârcă.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte