Pandemia e pandemie, dar focul haric trebuie adus cu orice preț

09 Aprilie 2020 17:30 327 0

Pandemia e pandemie, dar focul haric trebuie adus cu orice preț, asta a dat de înțeles președintele Dodon care s-a întâlnit cu mitropolitul Moldovei Vladimir și au convenit asupra principalelor subiecte legate de Paști.
„Cum se va desfășura în acest an Slujba Învierii, sfințirea coșurilor de Paște și Paștele Blajinilor. Am avut astăzi o întâlnire cu conducerea Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove în care am abordat aceste subiecte și posibilele soluții în acest sens.

Un subiect aparte ține și de aducerea Focului Haric la Chișinău. Așa cum s-a întâmplat în ultimii 17 ani, și în acest an, cu ajutorul unor creștini care își vor asuma cheltuielile, Lumina Sfântă va ajunge în țara noastră”, a scris Igor Dodon pe facebook.

În același timp, președintele a făcut un apel către toți creștinii să stea acasă de sărbători, să privească slujbele la televizor, pentru a proteja sănătatea tuturor.
Credeți că o să-i poată ține acasă pe credincioși îndemnul lui Dodon aceștia știind că la biserică a fost adus focul haric? Bătrânele se vor duce în cârjă la biserică să ia lumină din lumină. Nimic nu le poate ține în casă în astfel de situație.
Mai multe țări creștine au anunțat că în anul acesta nu vor merge după focul haric.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte