Asupra lui Dodon nu are efect nici legea, nici coronavirusul?

28 Martie 2020 19:58 5258 0 Ultima modificare 29 Martie 2020 14:20

„Zeul” Dodon a ieșit la plimbare cu familia și cu câțiva bodyguarzi, încălcând legislația. Asupra lui nu are nici o putere nu că legea, dar nici coronavirusul.

Șeful statului (în timpul liber de obligațiile constituționale, șeful PSRM și a tot ce mișcă pe timp de pandemie), Igor Dodon, a ieșit astăzi la plimbare. Deocamdată, locul plimbării augustei sale persoane încă nu a fost identificat nici de SIS, nici FSB sau FBI, nici de vreun OZN care monitorizează evoluția pandemiei pe Terra.

Poate că lumea nici nu ar fi știut de curajul și patriotismul prezidentului odrăslit de Sadova cea falnică, dacă însuși prezidentul (sau valeții săi) nu ar fi postat pe rețelele de socializare un text înduioșător însoțit de poze cu familia sa (prima doamnă și cei trei copii) bodyguarzii stând pitiți undeva prin preajmă.

„Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer”, se destăinuiește președintele, care nu poate trăi nici o clipă fără a sta la sfat cu poporul care, la rândul său, stă cu sufletul la gură să afle ce mai face excelența sa, unsul poporului.

„Instituțiile statului (bineînțeles, mai ales prezidenția, dar asta nu e scos în vileag, din modestie – n. n.) fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară”.

Inutil să mai spunem că rețelele de socializare sunt doldora de reacții indignate la postarea lui Dodon.  

Firește, deocamdată numai președintele are voie să se bucure de primăvara frumoasă de afară, poporul trebuie să mai aștepte. Iar cei care încearcă să încalce legea pe timp de stare excepțională, sunt pasibili de amendă de la 20 de mii de lei în sus. Vezi ce a pățit în acest sens primarul de Sângerei, Arcadie Covaliov, care a luat măsurile cuvenite pentru a nu se răspândi coronavirusul. Iar primarul de Sângerei, cum-necum, e medic de profesie și știe ce face! Ghinionul lui a fost că a luat-o înaintea lui Chicu și Dodon. Și cei care îl urmăreau, el fiind chiar în exercițiul funcțiunii, au constatat că erau tocmai patru oameni în total, deși nu stătea nimeni alături! Vedeți ce înseamnă inițiativă pe timp de Covid?

La revedere, domnule președinte, sperăm să ajungeți să plătiți mult mai mult decât o amendă pentru bătaia de joc față de acest popor! Căci câte 20 de mii de lei pentru fiecare membru al familiei și pentru bodyguarzi chiar ar fi floare la ureche...

 

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte