Vlad Plahotniuc a fost reținut în SUA. „Sunt în siguranță și vă transmit salutări”

13 Martie 2020 07:02 1507 0

Vlad Plahotniuc, fostul lider al PDM, ar fi fost reținut de autoritățile din SUA. Anunțul a fost făcut de către Renato Usatîi, președintele „Partidului Nostru”. Acestea declara, ieri seara, că Plahotniuc e reținut de 24 de ore pentru încălcarea regimului de ședere în SUA.

Vlad Plahotniuc a reacționat imediat pe facebook: „Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit și aici, pe pagina mea de facebook, că sunt în siguranță. Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber”.

Fostul președinte al PD a mai scris că regretă că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri.
„Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au nici un motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”, a scris acesta.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte