Stoianoglo vine în Parlament. Slusari știe cine dintre deputați ar trebui să-și pregătească posmagi

09 Martie 2020 15:41 675 0 Ultima modificare 09 Martie 2020 16:48

Marți, Parlamentul se va întruni în ședință în plen, asta deși, de obicei, Legislativul este convocat în zilele de joi și vineri. Iar asta ar însemna că ni se pregătește ceva, vreo mică surpriză.

Alexandru Slusari, vicepreședinte al Parlamentului, a anunțat că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, ar putea veni, marți, în Parlament pentru a cere ridicarea imunității mai multor parlamentari.

Slusari a relevat, într-o conferință de presă, că sunt mai mulți deputați care merită să le fie ridicată imunitatea. „Eu nu am auzit nume, nu comunic cu Procuratura. Dar s-a vorbit despre dosare penale legate de furtul miliardului, s-a vorbit despre dosarul de corupere a deputaților, mai este dosarul despre Casa Presei, noi cunoaștem cine este vizat acolo. Calculele mele arată că minimum trei deputați, foști colegi ai Partidului Democrat, merită să le fie ridicată imunitatea”, a spus Alexandru Slusari.
Vicepreședintele Parlamentului a mai spus că decizia ca deputații să se întrunească în ședință în data de 10 martie, a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Biroului Permanent, care nu a durat mai mult de zece minute. Pe lângă prezența procurorului general în parlament, Alexandru Slusari spune că la această ședință ar putea fi anunțate unele remanieri în Guvern.

„Mâine, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, poate propune pentru dezbateri niște subiecte care nici nu au fost anunțate la ședința Biroului Permanent, despre schimbarea structurii Guvernului, de exemplu”, a adăugat deputatul.

Parlamentul se convoacă marți, 10 martie, în ședință plenară, începând cu ora 10.00.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte