VIDEO / FORUM: Vasile Sinigur vrea să fie președinte al Republicii Moldova. Cine îl susține? Află care sunt planurile de viitor ale acestuia

05 Martie 2020 08:02 1258 0 Ultima modificare 05 Martie 2020 08:05

Vasile Sinigur, numit „bărbatul cu buzduganul” din timpul protestului combatanților din ziua de 2 martie, se vrea președinte al Republicii Moldova. În cadrul emisiunii „Forum” de la Vocea Basarabiei, Vasile Sinigur, care a apărut la o emisiune televizată pentru prima dată, după ce a spart ușa sediului Guvernului cu buzduganul, a menționat că vrea să ajungă președinte, fiindcă doar el va putea face UNIREA Basarabiei cu România. „Numai eu pot să fac Marea Unire. Sunt și alți oameni puternici, ei sunt toți de-ai noştri, dar trebuie să ai caracter”, a declarat acesta.

Referindu-se la opțiunile sale politice, Sinigur a spus: „M-au întrebat: De ce, Vasile, nu vrei să fii cu Maia Sandu? Dar eu știu că omul care a trădat o dată, o să te mai trădeze. Noi, urmaşii lui Burebista, dacă o să mergem înainte, o să învingem. Vom aduce pământurile noastre din Ucraina, Bucovina de Nord și sudul Basarabiei, și vom obține despăgubirile cuvenite din partea Rusiei pentru crimele de genocid comise împotriva basarabenilor”, a adăugat acesta.
Cei care au urmărit emisiunea Forum la TV, la radio Vocea Basarabiei sau pe facebook l-au încurajat, l-au susținut, dar au fost și persoane care l-au criticat pentru fapta sa.

La emisiune a participat și octogenarul Dumitru Munteanu, cel mai în vârstă forumist.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte