Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

VIDEO Declarații șocante făcute la emisiunea FORUM. Vasile Sinigur a explicat ce l-a înfuriat atât de mult de a spart ușa guvernului

04 Martie 2020 03:17 2493 0 Ultima modificare 04 Martie 2020 03:25

Vasile Sinigur, bărbatul care a spart sticla de la ușa guvernului în timpul protestului din 2 martie din Piața Marii Adunări Naționale, a sunat, ieri seara, la emisiunea FORUM de la Vocea Basarabiei, și a explicat de ce a făcut acest gest. Acesta a recunoscut că nu este veteran al războiului de pe Nistru.

„Am venit și eu cu combatanții ca un patriot. Mă doare inima pentru țară, pentru tot mă doare. Cineva din participanții la protest mi-a spus că Smirnov și Krasnoselski se află în incinta guvernului. Eu m-am dat mai aproape și i-am văzut pe amândoi. Eu repede mă orientez în spațiu. Totul s-a întâmplat timp de câteva secunde. Igor Smirnov era la jumătate de metru de la ușă. Când am dat să-l pălesc, el repede s-a dat înapoi. Eu trădătorii trebuie să-i pun la loc”, a mărturisit Vasile Sinigur cunoscut pentru faptul că de mai multe ori a apărut la evenimente cu buzduganul său.

Poliția a anunțat că pe numele lui Vasile Sinigur a fost deschis un dosar penal și acesta va trebui să dea seama pentru fapta sa.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte