Când este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripția nr.38

13 Februarie 2020 12:52 173 0 Ultima modificare 13 Februarie 2020 12:54

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 13 februarie este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția electoral uninominală nr.38, municipiul Hîncești.

Astfel, până la ora 17.00, organele electorale, CEC și consiliile electorale al circumscripție electoral uninominale (CECEU), vor recepționa documentele pentru înregistrarea candidaţilor la funcția de deputat în circumscripția electoral uninominale.

În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18.00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot.

Până astăzi, în CEU nr.38 au fost înregistrați 7 concurenți electorali. Reprezentantul PUN, Vlad Țurcanu, s-a retras din cursă în favoarea lui Grigore Cobzac.

Astfel, în scrutin s-au înregistrat șapte candidați. Este vorba despre: Ion Mereuță (PDM), Ștefan Gațcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS), Dorin Chirtoacă (MPU), Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”), Grigore Cobzac (candidat independent) și Anatolie Postolachi (PLDM).

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte