Igor Dodon anunță proiecte de gazificare și aprovizionare cu apă

15 Ianuarie 2020 14:55 273 0 Ultima modificare 15 Ianuarie 2020 14:56

Președintele Igor Dodon a anunțat după întrevederea cu premierul și președintele Parlamentului mai multe inițiative, menite să asigure o viață mai bună în localități. Potrivit șefului statului, este vorba despre programe naționale de aprovizionare cu apă, iluminare a satelor, finalizare a gazificării localităților, precum și de salubrizare a și lichidare a gunoiștilor din sate, transmite IPN.

„Astăzi, împreună cu colegii din Parlament și din Guvern, am abordat principalele obiective pentru activitatea instituțiilor statului. Suntem la început de an. Este un an foarte important cu multe inițiative economice și sociale. La începutul anului deja au fost lansate și sunt implementate mai multe proiecte sociale benefice pentru cetățeni”, a notat șeful statului.

„Prioritară este dezvoltarea infrastructurii și în 2020 vom transforma Republica Moldova într-un șantier mare de construcție a drumurilor și altor infrastructuri. Vom lucra intens pe dimensiunea atragerii investițiilor și creării locurilor de muncă în toate raioanele țării. Pe data de 22 ianuarie ne vom întâlni cu toți primarii din țară pentru a îmbunătăți cooperarea cu autoritățile publice locale”, a declarat la rândul său premierul Ion Chicu.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte