2020 – anul de reabilitare a forțelor politice de dreapta

14 Ianuarie 2020 21:11 485 0 Ultima modificare 14 Ianuarie 2020 21:13

Partidul Unității Naționale este unica forță politică ce nu poate doar să coaguleze forțele proeuropene și unioniste, dar poate obține succese remarcabile în lupta cu forțele politice de stânga în anul alegerilor prezidențiale. Declarația a fost făcută de către Vlad Țurcanu, prim-vicepreședinte PUN, în cadrul emisiunii FORUM de la postul de radio Vocea Basarabiei.

Întrebat de radioascultători dacă „călcatul pe greblă” în alegerile locale când primar a devenit socialistul Ion Ceban, nu se va repeta și în alegerile prezidențiale, domnia sa a remarcat: „Este necesar întâi de toate să analizăm cauzele elecului. Desemnarea lui Andrei Năstase drept candidat la funcția de primar general a fost o greșeală care a și adus pe tavă eșecul alegerilor locale”.

Politicianul a mai afirmat că este convins de înțelepciunea liderilor politici și a personalităților marcante din Republica Moldova care vor reuși să desemneze candidat unic care să nu lase loc de alegeri pentru electorii de dreapta. Numai în acest fel, susține Vlad Țurcanu, îl vom învinge pe candidatul socialiștilor, Igor Dodon. „În caz contrar, călcatul pe greblă este inevitabil”, a mai spus prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte