Valeriu Munteanu, chemat la Poliție după ce a cerut amendarea lui Dodon și Greceanîi

02 Decembrie 2019 14:19 500 0 Ultima modificare 02 Decembrie 2019 14:21

Valeriu Munteanu, președintele partidului Uniunea Salvați Basarabia a fost chemat la Poliție, pentru a fi audiat după ce, în luna august, a cerut amendarea lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi.

În data de 23 august 2019, când s-a marcat „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare”, conform unei Hotărâri de Guvern, toate instituțiile publice aveau obligația să coboare drapelele în bernă, iar la Președinție și la Parlament, „Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au sfidat legea și au lăsat drapelele să fluture”, menționează Valeriu Munteanu într-opostare pe pagina sade Facebook.

Potrivit liderului USB acesta a scris atunci un demers către ministrul de Interne, Andrei Năstase, și a solicitat ca să fie amendați Dodon și Greceanîi, în baza art. 322 din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

„Prietenia politică din cadrul coaliției de guvernare de atunci a făcut ca acest caz să fie murat și luat în derizoriu”, susține Munteanu. Astăzi, liderul USB a fost audiat pe acest caz la Sectorul nr. 1 al Poliției Buiucani și presupune că „acest caz va avea o soluție politică”.

Această postare este despre politic și poliție. Dar nu este despre polițiștii care în fiecare dimineața, în jurul orei...

Publicată de Valeriu Munteanu pe Luni, 2 decembrie 2019

Sursa: deschide.md

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte