ȚÎCU: GUVERNAREA A ÎNGENUNCHEAT JUSTIȚIA // VIDEO

09 Octombrie 2019 15:35 319 0

Octavian Țîcu acuză guvernarea că ar fi îngenuncheat justiția din Republica Moldova. Acesta susține că Andrei Năstase și Igor Dodon ar face jocul pe care l-a creat anterior și Vlad Plahotniuc.

Într-o postare pe facebook, acesta a sugerat că pronunțarea magistraților în plină campanie electorală cu privire la validarea mandatului de primar al liderului PPDA a fost făcută pentru „a da o mână de ajutor lui Andrei Năstase”.

„Curtea de Apel care până recent era un bastion al regimului lui Plahotniuc, a devenit un instrument docil în mâinile noilor stăpâni și acum nimic nu mă mai poate convinge că între Dodon și Năstase nu există înțelegere. Am reclamat acest lucru și anterior, iar plecarea mea din Fracțiunea PPDA a fost considerată o trădare. ACUM vă întreb pe cei din Blocul ACUM, cine și-a aservit instituțiile statului și sistemul de justiție? Cine a trădat și cine se face responsabil de aservirea justiției?”, scrie Țîcu.

Mai mult, candidatul Partidului Unității Naționale îi invită pe deputații din Blocul ACUM să depună o plângere penală împotriva lui Igor Dodon și să voteze în Parlament suspendarea acestuia din funcție. Totodată, acesta a scris că s-a înscris în cursa electorală pentru șefia capitalei pentru a ține piept relației dintre Igor Ddodon și Andrei Năstase.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte