GREVA FOAMEI ANTIDODON // VIDEO

09 Octombrie 2019 13:25 249 0

Corturile din fața Președinției, unde au ținut greva foamei câțiva forumiști, au fost ridicate. Protestatarii au venit direct din piață în platoul Vocii Basarabiei unde au povestit despre cum s-au descurcat în nopțile ploiaose sub cerul liber și fără mâncare.

 

Printre protestatari s-a aflat și Dumitru Munteanu din raionul Călărași. La ai săi aproape 90 de ani, în detrimentul sănătății, acesta a stat alături de greviști, pledând pentru eliberarea de regimul totalitar bolșevic.

Vasile Sinigur, veteran al războiului de pe Nistru, considerându-se urmaș al Daciei lui Burebista, a menționat că nu va înceta să lupte nici pe o clipă. Drept dovadă a seriozității intenției sale, el a prezentat și un pașaport simbolic al dacilor.

Protestatarii au încheiat greva foamei după ce au înaintat câteva solicirări.

Emisiunea FORUM, moderată de Leonid Smolnițchi, poate fi vizionată la Vocea Basarabiei TV și ascultată la radio Vocea Basarabiei în fiecare seară începând cu orele 20.00. Cei interesați pot adresa întrebări în direct invitaților din platou la numărul de telefon: 022-844-699.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte