NOVAC, SURPRINS DE REZULTATELE SONDAJELOR // VIDEO

09 Octombrie 2019 11:41 245 0

Deputatul socialist Grigore Novac se arată nedumerit de rezultatele sondajului prezentat de CBS-Axa, care îi clasează pe Dorin Chirtoacă și Vladimir Cebotari pe locurile 3 și respectiv, 4 în alegeri.

Într-un articol publicat pe blogul său personal, socialistul scrie că cel mai mult îl surprinde rezultatul modest al candidatului PUN, Octavian Țîcu, care, potrivit sondajului, ar acumula 2 la sută din sufragii.

„Nu vreau să combat veridicitatea cifrelor prezentate de CBS – AXA, dar am senzația că e o vrăjeală aici. Chiar și cifrele referitoare la Andrei Năstase îmi par trase de urechi. Am senzația asta pentru că văd cît de cald e primit Țîcu în localitățile municipiului și înțeleg că așa îl primesc anume votanții de ieri ai lui Chirtoacă și Năstase. Nici Chirtoacă, nici Năstase de fapt nu fac campanie”, scrie Novac.

Potrivit lui, așa-numitele „vrăjeli” în sondaje nu fac altceva decât să-l favorizeze pe Ion Ceban, candidatul PSRM la alegerile din Chișinău, astfel încât acesta să obțină victorie din primul tur.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte