ȚÎCU, INDIGNAT DE CONSTRUCȚIILE ILEGALE // VIDEO

08 Octombrie 2019 17:12 251 0

Planul urbanistic al capitalei trebuie să includă reglementări clare în ceea ce privește aspectul construcțiilor, astfel încât acestea să corespundă cadrului estetic al orașului. Opinia îi aparține candidatului Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu. În cadrul unei conferințe de presă, susținută în fața fostului cinematograf Gaudeamus, acesta a criticat fostele administrații ale orașului pentru faptul că nu au impus condiții riguroase pentru agenții economici care au demolat clădiri istorice și au încercat să contruiască, în schimb, blocuri cu zeci de etaje.

Octavian Țîcu este de părere că planul urbanistic ar trebui să includă și suburbiile, astfel încât acestea să nu mai fie folosite doar ca o sursă a voturilor, ci ca o parte integrantă a municipiului.

Totodată, Octavian Țîcu a precizat că planul său ar include și șoselele de centură ale orașului, pentru că acestea ar crea o conectare mai bună a localităților la platformele de producție și ar transforma Chișinăul într-un oraș atractiv pentru investiții.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte