Octavian Țîcu este candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de Primar General

19 Septembrie 2019 14:57 1195 0 Ultima modificare 19 Septembrie 2019 15:00

Deputatul Octavian Țîcu, care ieri și-a anunțat retragerea din fracțiunea parlamentară a PPDA, va candida la alegerile locale pentru funcția de Primar general al Chișinăului, pe listele Partidului Unității Naționale (PUN), susținut de fostul președinte al României, Traian Băsescu, se arată în comunicatul formațiunii. 

”Octavian Țâcu este de astăzi, oficial, candidat la funcția de primar al Partidului Unității Naționale și sper al tuturor uniniștilor și pro-europenilor.

După cum bine știți, am încercat să creem un singur pol unionist dar, din păcate, am eșuat datorită atât de vestitei rânze moldovenești. Din fericire mai este timp ca partidele declarat unioniste să-l sprijine în această campanie pe Octavian Țâcu.

El nu este membru al PUN ci, așa cum a candidat și pe listele ACUM, exponent al societății civile, este un intelectual remarcabil și, mai ales, dedicat idealurilor naționale.

Am vazut atacurile la persoană la care a fost supus Octavian și justificările unor parlamentari din PAS și PPDA pentru cârdășia cu Dodon. Au uitat de angajamentele asumate în campanie pentru care au fost votați, inclusiv de unioniștii pe care nu ezită să-i blameze zi de zi, au uitat că ne-au dus de nas cu alianța temporară care riscă să se transformă în alianță nu doar pe 4 ani ci chiar pe 8 ani.

Coaliția cu Dodon este toxică iar cei care câștigă la acest moment nu sunt pro-europeni. Diavolul nu ridică niciodată biserici.”

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte