Deputatul Eleonora Graur îi cere premierului Maia Sandu să renunțe la acuzații false și încercări de intimidare

20 Iunie 2019 19:06 336 0 Ultima modificare 20 Iunie 2019 19:07

Guvernarea PAS-PPDA-PSRM continuă să persecute adversarii politici. De această dată, în vizorul presei afiliate alianței Kozak a intrat mama deputatului PDM Eleonora Graur, victimă a deportărilor din perioada sovietică pentru că a beneficiat de un ajutor material unic de 200 de lei din partea statului, notează Actual.md

«Precizez că mama mea, care locuiește în satul Cuizăuca din raionul Rezina, este victimă a deportărilor din perioada sovietică. Buneii mei (părinții ei) au fost deportați în Siberia, iar ea s-a născut pe 4 septembrie 1953 în regiunea Altai din Rusia. Anume în această calitate de persoană represată (dovedită prin legitimația seria RZ 02 din 8 decembrie 2004) ea a primit în acest an un ajutor material unic de 200 de lei de la primărie. E foarte trist atunci când, la anumiți jurnaliști, reaua-voință se împletește cu necunoașterea situației, iar de aici rezultă lipsă de respect pentru oameni care au avut mult de suferit în trecut», a scris Eleonora Graur, într-o postare pe Facebook.

Eleonora Graur îi mai cere premierului Maia Sandu să renunțe la acuzații false și încercări de intimidare în ceea ce privește persoana sa.

«O informez pe doamna Sandu și opinia publică despre faptul că nu am avut nimic de-a face cu instalarea vreunui post fiscal la agenți economici din raionul Rezina sau din altă parte. Conform legii și Regulamentului privind funcționarea posturilor fiscale, aprobat prin Ordinul nr. 665 din 12 decembrie 2018 al Serviciului Fiscal de Stat, instituirea posturilor fiscale se face prin ordinul SFS (art. 15 din Regulament). Eu, ca fost președinte de raion și actual deputat, nu am avut niciodată atribuții în acest sens și nici nu am făcut demersuri de vreun fel pentru așa ceva. Ar fi mult mai bine dacă doamna Sandu ar opri diversele abuzuri ale noii puteri, care se petrec chiar în aceste zile, în loc să dea aprecieri deplasate, total nefondate, în ceea ce mă privește», a mai scris Eleonora Graur.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte