SILVIA RADU: Alianța ACUM-PSRM hărțuiește și amenință medicii

12 Iunie 2019 10:35 621 0

Angajații Ministerul Sănătății sunt hărțuiți și amenințați de reprezentanții Alianței ACUM-PSRM. Ministrul în exercițiu al Sănătății, Silvia Radu, afirmă, într-o postare pe rețelele de socializare, că, în ciuda acestor presiuni, ”activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime și de încercări de presiuni asupra angajaților”.

„Chiar ieri am avut o întâlnire cu colegii din minister și toată lumea este la datorie și vrea să muncească”, susține Silvia Radu.

Aceasta a mai spus că, în ultimele zile, mai mulți angajați ai ministerului au primit scrisori anonime în care sunt amenințai. “Cineva le trimite pentru a face valuri în presă și a le publica pe paginile proprii de facebook, încercând astfel să-și satisfacă propriile orgolii. Este trist că într-o situație de blocaj politic și juridic, cineva încearcă să-și bată joc în așa mod de angajații MSMPS. Celora, care de pe conturi anonime trimit scrisori vreau să le zic: lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc și nu au nici o atribuție politică”, se artă în mesajul Silviei Radu.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte