Portretul psihologic al lui Andrei Năstase // VIDEO

15 Mai 2019 18:08 468 0 Ultima modificare 15 Mai 2019 18:10

Deși activ și bun observator, Andrei Năstase este nesincer, șmecher, orgolios, răzbunător și se crede „special”. Așa a fost caracterizat liderul PPDA de către un grup de specialiști în psihologie, care constată că proaspătului deputat îi plac întrunirile în cinstea sa, manifestă lașitate în multe situații și poate deveni violent. 

Portretul psihologic al lui Andrei Năstase a fost realizat la inițiativa Ziarului Național, care și-a propus să dea o apreciere calificată ieșirilor publice, deseori atipice, ale principalului opozant de la Chișinău. Caracterizarea experților nu-l avantajează deloc pe liderul PPDA, deoarece îl descrie ca fiind o fire egocentrică, agresivă, ahtiată după atenție, care își pierde ușor răbdarea și poate comite greșeli atipice pentru un politician. În același timp, specialiștii susțin că acesta nu dispune de abilități de conducere și administrare, din cauza intoleranței, încăpățânării exagerate și iritabilității.

Autorii portretului psihologic mai constată că politicianul suferă de complexe de inferioritate și de afirmare și optează pentru o poziționare teatrală, o viață permanentă pe scenă, adică vrea să fie văzut de toată lumea și să atragă cât mai multe aplauze.

Faptul că Andrei Năstase manifestă un comportament inadecvat este confirmat și de felul în care se manifestă public. Deseori, acesta recurge la limbaj obscen și atacuri la persoană, iar dacă este pus în situații incomode, poate deveni de-a dreptul violent. Printre cei agresați de liderul PPDA au fost și mai mulți jurnaliști care fie i-au adresat întrebări incomode, fie și-au permis să-l critice.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte