Candu: Facem o nouă invitație la dialog pentru Blocul ACUM

14 Martie 2019 12:03 268 0

PDM invită din nou blocul ACUM la negocieri. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PDM, Andrian Candu, după ședința de la sediul Partidului Democrat.

"Facem această invitație pentru a discuta astăzi, mâine, sâmbătă, duminică. Dacă nu va fi acceptată, ne vom întruni din nou luni la partid pentru a decide care sunt următoarele acțiuni", a declarat Andrian Candu.

Totodată, Andrian Candu susține că, la moment, nu există discuții privind o eventuală alianță majoritară formată împreună cu PSRM.

Amintim că, în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 blocul ACUM s-a ales cu 26 de mandate de deputat în Parlament. 

Reprezentanții blocului au fost invitați la negocieri pe marginea formării unei eventuale coaliții parlamentare mai întâi de Partidul Democrat, apoi de Partidul Socialiștilor.

Liderii blocului au respins invitațiile, motivând că, înainte de alegeri, toți candidații blocului la funcția de deputat au semnat un angajament public că nu vor face alianțe cu partidele oligarhice și antieuropene. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte