VIDEO | Chirtoacă i-a amintit lui Băsescu că el însuși a criticat-o dur pe Maia Sandu pentru felul în care își ponegrea propria țară

20 Februarie 2019 15:09 378 0 Ultima modificare 20 Februarie 2019 15:41

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, este supărat foc pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, după ce ultimul și-a afișat public sprijinul pentru binomul PAS-PPDA, la alegerile din 24 februarie. Asta chiar dacă anterior Băsescu a acuzat-o pe Maia Sandu că folosește orice prilej ca să lovească în țara sa. 

Într-o postare pe Facebook, Chirtoacă îi reamintește lui Băsescu că PL l-a sprijinit public, în anul 2009, în campania pentru alegerile prezidențiale din România, în timp ce PLDM, din care se trage Maia Sandu, l-a susținut pe contracandidatul său. ”În 2009 ei l-au susținut pe Geoană. Noi, PL-ul, pe Dvs. venind chiar si la București!”, a postat Dorin Chirtoacă, pe Facebook. 

Anterior, Traian Băsescu se arăta deranjat de discursul public al liderei PAS, Maia Sandu. El a declarat, la o conferință internațională, la Vilnius, că abordările extreme ale acesteia în raport cu autoritățile de la Chișinău pot împinge Moldova în brațele Kremlinului.

"Să fiu sincer, n-am mai auzit vreodată un asemenea discurs din partea unui lider despre țara sa, precum cel care l-a rostit Maia Sandu aici. Multe lucruri bune și progrese s-au înregistrat în ultimii ani. Cu teorii de genul "haideți să ucidem oamenii corupți și vom vedea apoi ce facem cu alegerile", Moldova se va îndrepta direct spre Moscova", a spus Traian Băsescu.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte