Jurnalist unionist: Struțo-cămila ACUM se va transforma într-un monstru cu trei capete

18 Februarie 2019 17:45 351 0

Struțo-cămila denumită ACUM se va transforma într-un monstru cu trei capete, după alegerile parlamentare din 24 februarie. Jurnalistul unionist Ion Mischevca scrie, într-o postare pe Facebook, că cei din binomul PAS-PPDA nu-și doresc decât să ajungă la treuca puterii și nu-i interesează bunăstarea țării.

”Popșoi, vicepreședintele PAS, a spus că după alegeri vor fi două sau chiar trei fracțiuni separate ale blocului ACUM. Și cum rămâne, domnilor, cu "unificarea opoziției anti-oligarhice"? Parcă erați de-o mamă și v-ați jurat dragoste eternă... În realitate, struțo-cămila denumită ACUM se va transforma într-un monstru cu 3 capete. Pentru că ei nu-și doresc decât să ajungă la treuca puterii și nicidecum nu-i interesează bunăstarea "țării", consideră Ion Mischevca.

”Apropo, unul dintre reproșurile lor la adresa actualului Parlament este că acesta nu ar reprezenta "voința poporului". Că PDM a avut inițial 18 deputați și pe urmă a ajuns la 42. De parcă asta ar fi fost interzis. Dar ei cum respectă "votul cetățeanului" dacă intră în Parlament ca un tot întreg și pe urmă se despart?”, se mai întreabă Ion Mischevca, în aceeași postare.

sursa: timpul.md

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte