Condamnat pentru pedofilie, vedetă la televiziunea lui Igor Dodon

18 Februarie 2019 17:40 1196 0

A devenit la modă, în ultimul timp, ca în presa opoziției de dreapta și de stânga să apară tot felul de personaje dubioase, care au o singură misiune – să arunce cu noroi în guvernare. De regulă, este vorba de indivizi cu un bogat trecut penal. Mai mult, se dovedește că, în pofida palmaresului criminal, aceștia au beneficiat sau continuă să beneficieze de ajutoare din partea statului pe care îl calcă în picioare, scrie actual.md

Săptămâna trecută, NTV Moldova a mers în Pănășești, unde, ”din pură întâmplare, a dat de un cetățean”. Acesta s-a plâns televiziunii lui Dodon că nu i-a fost majorată pensia, iar copiii au fugit peste hotare. Acest ”cetățean apărut din întâmplare” minte cu nerușinare.

Are trei copii care, într-adevăr, sunt plecați. Individul a ”uitat” să spună, însă, că a fost abandonat de copii din cauza trecutului său ”glorios”. Cetățeanul Nicolae Brașovean este cunoscut în Pănășești pentru faptul că a violat un copil și a făcut pușcărie pentru asta. Odiasa crimă s-a întâmplat în 1988, iar victima sa avea doar șase anișori. Individul și-a recunoscut vina și a făcut pușcărie.

Un alt lucru ”uitat” de vedeta televiziunii lui Dodon este că, după ce l-au abandonat copiii, a primit o locunță din partea statului. Mai mult, acesta a obținut pe căi dubioase grad de invaliditate. Avea o pensie de dizabilitate de 900 de lei și o indemnizație de 276 de lei.

Ceea ce nu spune Brașoveanu este că pensia sa a fost dublată. De la 1 ianuarie 2019, acesta primește 1870 de lei și indemnizația de 276 de lei.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte