DOCUMENTE // Dovada datoriei față de stat a Zinaidei Greceanîi: 3.5 milioane de dolari, bani luați de la Banca de Economii

16 Februarie 2019 14:53 1182 0 Ultima modificare 16 Februarie 2019 15:10

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, le cere socialiștilor să întoarcă cele 3.5 milioane de dolari luați de Alexei Greceanîi, soțul președintelui PSRM, Zinaida Greceanîi, de la BEM, transmite telegraph.md.

Fostul primar de Bălți, scrie în postarea sa: „le sugerez socialiştilor că atunci când vorbesc despre întoarcerea miliardul furat, să adune mână de la mână și să întoarcă cele 3,500 000 de dolari împrumutați de la o bancă din R.Moldova”.

Usatîi s-a adresat către socialiști, spunând să nu mai vorbească atâta de furtul miliardului, dar mai bine să întoarcă cele trei milioane și jumătate de dolari, luați cu împrumut de soțul liderei PSRM, Zinaida Greceanîi, transmite ProTV.md

De asemenea, liderul PN, mai menționează că acest împrumut a fost luat în cadrul diferitor proiecte și nimeni nu avea de gând să întoarcă acești bani.

Renato Usatîi spune că Zinaida Greceanîi împreună cu soțul ei ar trebui să stea după gratii, dar nu să candideze pentru parlamentare.

În postarea lui Usatîi au fost atașate și niste imagini a contractelor prin care au fost luate acele împrumuturi.

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte