Partidul Democrat a denunțat mai multe acte de vandalism

07 Februarie 2019 12:53 332 0

Conducerea Partidului Democrat din Moldova a denunţat astăzi mai multe acte de vandalism comise la sediile formaţiunii, dar şi asupra unor panouri electorale şi a cerut instituţiilor de drept să cerceteze cazurile.

Tot azi, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a făcut apel la toate formaţiunile politice să desfăşoare o campanile curată, fără ură.

Potrivit sursei citate, noaptea trecută, la sediul PDM din Glodeni a avut loc un incendiu, iar în ultimele săptămâni au fost deteriorate mai multe panouri electorale la Hânceşti şi Străşeni.

„Nu vrem să facem supoziţii şi nu vrem să fim noi cei care caută persoanele vinovate. Organele de drept urmează să-şi facă meseria, şi în acest caz, dar şi în cazurile în care, spre exemplu, au fost implicaţi unii simpatizanţi ai PDM. Instituţiile de drept urmează să identifice făptuitorii şi să îi atragă la răspundere indiferent de cine sunt, cui le aparţin ca simpatii şi contra cui îşi manifestă ura", a spus Cebotari.

El a adăugat că, din păcate, ura promovată de unii politicieni a afectat şi noua generaţie, deoarece câteva panouri ale PDM au fost vandalizate de minori. „Facem apel la toate formaţiunile politice să-şi îndemne membrii de partid şi simpatizanţii pentru a promova o campanie curată, fără ură şi îndemnăm liderii politici care nu au răbdare să asculte întrebările care nu le plac, să se abţină de la acţiuni violente”, a declarat Cebotari.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte