VOCEA CARE NE UNEȘTE

Peste 1100 de copii se vor odihni în taberele cu sejur de zi din capitală

Peste 1100 de copii se vor odihni în taberele cu sejur de zi din capitală, în vara acestui an. Anunțul a fost făcut astăzi de către viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în anul curent a fost pus accentul pe tabere tematice. În acest sezon vor fi organizate  13 tabere cu sejur de zi, unde se vor putea odihni 1111 copii. Acestea vor activa între orele 8:00 și 17:00, cu excepția zilelor de weekend.

Anterior, solicitată de agenție, șefa Direcției managementul învățământului extrașcolar, tineret și sport a capitalei, Silvia Canațui, a specificat că pentru organizarea odihnei elevilor din bugetul municipal au fost prevăzuți 2,15 milioane de lei (circa 108 mii de euro). Prețul biletului în taberele cu sejur de zi pentru 15 zile este de 2250 de lei, iar plata părinților va constitui 450 de lei sau 20% din costul biletului.

Direcția generală educație, tineret și sport, precum și instituțiile de învățământ vor asigura pregătirea taberelor cu sejur de zi, a taberelor constante, a taberei ecologice, completarea taberelor cu personal, alimentarea copiilor, achiziționarea inventarului sportiv, a jucăriilor și a rechizitelor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare